Marie Leuenberger

Marie Leuenberger

Marie Leuenberger
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1980

Doğum Yeri: Berlin, Almanya

Alman oyuncu.

Les Conquérantes (2017), Die Standesbeamtin (2009), Hunkeler und die Augen des Ödipus (2012) ve Neben der Spur (2014-2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Bis wir tot sind oder frei
2019 Çifte Bela: Sihirli Ayna
2017 Helle Nächte
2017 Les Conquérantes
2016 Schubert in Love: Vater werden ist (nicht) schwer
2016 Mutter reicht's jetzt
2015 Amnesia
2014 Le cercle
2013 Deux soeurs
2012 Dehors, c'est l'été
2012 Wer's glaubt, wird selig
2012 Was weg is, is weg
2011 Büyük Dostluk
2011 Blitzeis (Kısa Film)
2009 Die Standesbeamtin
2003 Für Julian (Kısa Film)

Televizyon

2021 Blackout (Mini Dizi)
2020 Die Donau ist tief. Ein Krimi aus Passau (TV Filmi)
2020 Freund oder Feind. Ein Krimi aus Passau (TV Filmi)
2020 Die verlorene Tochter (Mini Dizi)
2020 Neben der Spur
2019 Commissaire Brunetti
2019 Bingo im Kopf (TV Filmi)
2018 Marrie Brand und das Spiel mit dem Glück (TV Filmi)
2017 Tatort
2015 Unter anderen Umständen
2015 Nord Nord Mord
2015 Police 110
2014 Meurtres en eaux troubles
2013 Letzte Spur Berlin
2012 Hunkeler und die Augen des Ödipus (TV Filmi)
2011 Vater, unser Wille geschehe (TV Filmi)
2010 Verstrickt und zugenäht (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Marie Leuenberger Fotoğrafları

Marie Leuenberger Haberleri

Portreler