Marina de Tavira

Marina de Tavira

Marina de Tavira
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1974

Doğum Yeri: Meksiko, Meksika

Meksikalı aktris.

Tam adı Marina de Tavira Servitje'dir. Tiyatro ile başladığı oyunculuk kariyerinde ekranlarda ilk kez 1998 yılında Tentaciones dizisiyle göründü. İlk sinema filmi ise 2005 yapımı Hijas de su madre: Las Buenrostro'dur.

Filmografi

2019 Esto no es Berlín
2018 Niebla de Culpa
2018 Roma
2018 Cómplices
2017 Cómo cortar a tu patán
2017 Ana y Bruno
2015 Azul maduro (Kısa Film)
2015 Los árboles mueren de pie
2012 Espacio interior
2011 Viento en contra
2010 Desafío
2008 Cinco días sin Nora
2008 El comienzo del fin (Kısa Film)
2008 Casi divas
2008 Violanchelo
2007 Yasak bölge
2006 Efectos secundarios
2006 Muerte anunciada (Kısa Film)
2006 Un mundo maravilloso
2005 Hijas de su madre: Las Buenrostro
1999 Viajando sobre los durmientes (Kısa Film)

Televizyon

2018 Falco
2018 El Señor de los Cielos
2017 Ingobernable
2010 Capadocia
2010 Los Minondo
2010 Las Aparicio
2009 Los simuladores
2008 Sexo y otros secretos
2005 Decisiones
1998 Tentaciones

Görev Aldığı Yapımlar

Marina de Tavira Fotoğrafları

Portreler