Marine Vacth

Marine Vacth

Marine Vacth
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.4.1991

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız model ve aktris.

Vacth Paris'te doğdu. Babası bir kamyon şoförü ve annesi muhasebecidir. Maisons-Alforts'daki Lycée Eugène Delacroix'de eğitim gördü. Vacth, modellik kariyerine yirmi yaşında basladı. Acı tatlı Tesadüfler (2011), Genç ve Güzel (2013) ve Tutku Oyunu (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Pinokyo
2018 Kalbini Görebilmek
2017 Tutku Oyunu
2016 La Confession
2015 Belles familles 
2013 Genç ve Güzel
2012 L'homme à la cervelle d'or (Kısa Film)
2012 What the Day Owes the Night 
2011 Acı Tatlı Tesadüfler

Görev Aldığı Yapımlar

Marine Vacth Fotoğrafları

Marine Vacth Haberleri

Portreler