Mark O'Brien

Mark O'Brien

Mark O'Brien
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.5.1984

Doğum Yeri: Newfoundland, Kanada

Kanadalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Newfoundland Memorial University'den mezun olmuştur. Annesi hemşire babası ise TIR şoförüdür. Lying Awake (2006), Downward Calling (2005) ve The Darkest Minds (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır. Kendisi gibi oyuncu Georgina Reilly ile evlidir.

Filmografi

Oyuncu

2019 Marriage Story
2019 Goalie
2019 Ready or Not
2018 The Front Runner
2018 Karanlık Zihinler
2018 How It Ends
2018 El Royale'de Zor Zamanlar
2018 Parallel
2018 Anon
2016 Gelis
2015 Whitehorse (Kısa Film)
2015 The Dark Stranger
2015 Len Inzivada
2015 How to Plan an Orgy in a Small Town
2015 End of Days, Inc.
2015 Dennis (Kısa Film)
2015 Wanderer (Kısa Film)
2013 Sweetieface (Kısa Film)
2012 Better People (Kısa Film)
2012 Beat Down
2010 Snarbuckled (Kısa Film)
2010 Brad (Kısa Film)
2009 Quiet at Dawn (Kısa Film)
2009 Mum's the Word (Kısa Film)
2009 Grown Up Movie Star
2009 Cut from the Same Cloth (Kısa Film)
2008 Patiently Wasting (Kısa Film)
2008 Heartless Disappearance Into Labrador Seas (Kısa Film)
2008 Epilogue (Kısa Film)
2005 Downward Calling (Kısa Film)

Televizyon

2019 City on a Hill
2017 The Last Tycoon
2015 Killjoys
2017 Halt and Catch Fire
2014 Saving Hope
2014 Hannibal
2013 This Hour Has 22 Minutes
2012 Murdoch Mysteries
2012 Diary of a Deadly P.I.
2011 Warehouse 13
2014 Republic of Doyle
2008 The One That Got Away (TV Filmi)
2006 You're It!
2006 Above and Beyond (Mini Dizi)
2005 Legends and Lore of the North Atlantic

Yönetmen

2018 Threshold (Kısa Film)
2015 Wanderer (Kısa Film)
2015 Who Is Hannah? (Kısa Film)
2013 Sweetieface (Kısa Film)
2012 Better People (Kısa Film)
2011 Kathy (Kısa Film)
2008 Pretty Girls (Kısa Film)
2006 Lying Awake (Kısa Film)
2005 Downward Calling (Kısa Film)

Televizyon

2016 Reel East Coast
2014 Republic of Doyle
2012 Diary of a Deadly P.I.

Yapımcı

2019 Goalie
2015 Wanderer (Kısa Film)
2015 Dennis
2013 Sweetieface (Kısa Film)
2010 Brad
2006 Lying Awake (Kısa Film)
2005 Downward Calling (Kısa Film)

Senaryo

2018 Threshold (Kısa Film)
2012 Better People (Kısa Film)
2006 Lying Awake (Kısa Film)
2005 Downward Calling (Kısa Film)

Televizyon

2012 Diary of a Deadly P.I.

Görev Aldığı Yapımlar

Mark O'Brien Fotoğrafları

Mark O'Brien Haberleri