Mark Polish

Mark Polish

Mark Polish
Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Doğum Tarihi: 30.10.1970

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

İkiz kardeşi Michael Polish de kendisi gibi sinema sektöründe çalışmaktadır. Anne tarafından Meksika, baba tarafından ise Avusturya kökenine sahiptir. Twin Falls Idaho (1999), Northfork (2003) ve Jackpot (2001) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 The Cowboys and the Indian (Kısa Belgesel)
2019 Boyunduruk
2013 How We Made Love (Kısa Belgesel)

Televizyon

2020 The Baker and the Beauty
2019 Bluff City Law
2019 Pearson
2018 I'm Dying Up Here
2014 Signals (Belgesel)

Yapımcı

2021 Do Robots Run Red Lights? (Belgesel)
2021 The Cowboys and the Indian (Belgesel)
2019 Margot (Kısa Film)
2016 Hot Bot
2014 Ride (Kısa Video)
2011 For Lovers Only
2006 The Astronaut Farmer
2003 Northfork
2001 Jackpot

Televizyon

2014 Signals (Belgesel)

Senaryo

2019 Boyunduruk
2016 Hot Bot
2011 For Lovers Only
2009 Stay Cool
2009 The Smell of Success
2006 The Astronaut Farmer
2003 Northfork
2001 Jackpot
1999 Twin Falls Idaho

Oyuncu

2019 Boyunduruk
2018 Spectres (Kısa Film)
2018 Ciudad (Kısa Film)
2011 For Lovers Only
2009 Stay Cool
2009 The Smell of Success
2008 Al's Beef (Kısa Film)
2006 The Astronaut Farmer
2004 The Bridge of San Luis Rey
2004 Job 7:10 (Kısa Film)
2003 Northfork
2002 The Good Thief
2001 Jackpot
1999 Twin Falls Idaho
1996 Hellraiser: Bloodline

Görev Aldığı Yapımlar

Mark Polish Fotoğrafları

Portreler