Mark Williams

Mark Williams

Mark Williams
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Yeri: ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Ozark (2017), Hesaplaşma (2016) ve Honest Thief (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Honest Thief
2017 A Family Man

Yapımcı

2021 Cop Shop
2021 Solitary
2021 His Name is Jeremiah
2021 The Minuteman
2020 The Good Criminal
2018 Steel Country
2017 Ozark
2016 Hesaplaşma
2016 Last Call
2013 Java Heat
2012 Bad Karma
2011 Arena, Les Gladiateurs de la Mort (Video)
2011 Exit
2010 Victim
2009 The Canyon
2009 Malice in Wonderland
2008 Manolete
2008 Shuttle
2007 Kusursuz
2004 The Old Man and the Studio (Kısa Film)
2004 Entre les mains de l'ennemi

Televizyon

2007 Nuts vs Zoo (Belgesel TV Filmi)
2004 Casualty
1998 Undercover Heart (Mini Dizi)
1998 La muselière
1998 In Exile
1996 Madson
1995 The Choir (Mini Dizi)

Senaryo

2021 Cop Shop
2020 Honest Thief

Televizyon

2021 Ozark

Görev Aldığı Yapımlar

Mark Williams Fotoğrafları

Mark Williams Haberleri

Portreler