Mark Wood

Mark Wood

Mark Wood
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.10.1983

Doğum Yeri: Aberdeen, İskoçya

İskoçyalı oyuncu.

The Redwood Massacre (2014), Ashes (2015) ve The Dark Within (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Dark Within
2019 Run
2016 Writer's Block (Kısa Film)
2015 Deadly Ground (Kısa Film)
2015 Ashes
2014 The Redwood Massacre
2013 One Year Later (Kısa Film)
2013 Get Shirty (Kısa Film)
2012 My Brother's Keeper
2011 The Men of Piper Alpha (Belgesel)
2011 Attack of the Herbals
2009 The Clan
2007 The Ice Plant (Kısa Film)
2007 Shell (Kısa Film)
2005 Taggart
2005 Ateşkes
2004 In a Man's World
1999 Vendetta (Kısa Film)

Televizyon

2017 The Loch (Mini Dizi)
2015 In and Out of the Kitchen
2013 The Ginge, the Geordie and the Geek (Mini Dizi)
2009 Trinity
2008 How Not to Live Your Life
2007 The Verdict
2007 Sea of Souls

Görev Aldığı Yapımlar

Mark Wood Fotoğrafları

Mark Wood Haberleri

Portreler