Marlene Hauser

Marlene Hauser

Marlene Hauser
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1996

Doğum Yeri: Freistadt, Avusturya

Avusturyalı oyuncu.

Max Reinhardt, Janusz Cichocki ve Nikolaus Windisch-Spoerk'ten oyunculuk dersleri alan oyuncu The Field Guide to Evil (2018), You&Me (2015) ve A Place Called Home (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2018 A Place Called Home (Kısa Film)
2018 The Field Guide to Evil
2015 You&Me (Kısa Film)

Televizyon

2019 Steirerwut (TV Filmi)
2017 Universum History (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Marlene Hauser Fotoğrafları