Marley Shelton

Marley Shelton

Marley Shelton
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.4.1974

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Marley Eve Shelton'dır. Dehşet Gezegeni (2007), Ölüm Geçirmez (2007), Gerçek Öpücük (1999) ve Balon Çocuk (2001) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Scream
2018 Rampage: Büyük Yıkım
2015 Solace
2014 Mediation (Kısa Film)
2013 Annie Parker'in Şifresi
2011 Çığlık 4
2010 Elektra Luxx
2009 (Untitled)
2009 Women in Trouble
2009 The Mighty Macs
2009 Mükemmel Bir Kaçış
2008 W., l'improbable président
2007 The Fifth Patient
2007 Ölüm geçirmez
2007 Planet Terror
2007 Dehşet Gezegeni
2006 Last Kiss
2006 Amerikan Rüyası
2005 Jesus, Mary and Joey
2005 Günah Şehri
2005 Don't Come Knocking
2004 The Old Man and the Studio (Kısa Film)
2003 Moving Alan
2003 Grand Theft Parsons
2003 Filles de bonne famille
2003 Dallas 362
2002 Just a Kiss
2001 Sugar & Spice
2001 Ölümcül Bedel
2001 On the Borderline
2001 Balon Çocuk
2000 L'association du mal
1999 Şahane Bekar
1999 Protect-O-Man
1999 Gerçek Öpücük
1998 Yaşamın Renkleri
1998 Hairshirt
1997 Trojan War
1997 Erdem Savaşçıları
1997 Colin Fitz
1995 Nixon
1993 Le gang des champions
1991 Şehrin Kalbi

Televizyon

2020 Manhunt
2019 Ride or Die (TV Filmi)
2019 Dirty John
2018 Rise
2016 Cennetten Gelen (TV Filmi)
2014 The Lottery
2013 Mad Men
2011 La loi selon Harry
2010 Women in Chains
2009 Eleventh Hour
2005 Dark Shadows (TV Filmi)
2005 American Dad! (Seslendirme)
2004 Karen Sisco
1998 Fantasy Island
1996 When Friendship Kills (TV Filmi)
1995 Cybill
1994 Take Me Home Again (TV Filmi)
1994 Mortel rendez-vous (TV Filmi)
1994 Les mcKenna
1994 Hercule et le monde des ténèbres (TV Filmi)
1994 Dead at 21
1993 In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV Filmi)
1993 Angel Falls
1992 Up to No Good (TV Filmi)
1992 La vie de famille
1992 Great Scott!
1992 Enquête privée
1992 Crossroads
1992 Camp Wilder
1990 The Family Man

Görev Aldığı Yapımlar

Marley Shelton Fotoğrafları

Marley Shelton Haberleri