Marthe Keller

Marthe Keller

Marthe Keller
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.1.1945

Doğum Yeri: Basel, İsviçre

İsviçreli oyuncu.

1964 yılında Der trojanische Krieg findet nicht statt isimli TV filmiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Günümüze kadar 100'den fazla filmde rol alan oyuncu Cehennem Dönüşü (1966), Vahşi Koşu (1976) ve Kara Pazar (1977) gibi filmlerle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Çarpıcı Kız (Kısa Film)
2019 On ment toujours à ceux qu'on aime
2019 La sainte famille
2018 Forget Me Not (Kısa Film)
2018 L'ordre des médecins
2018 The Witness
2017 Kaçış
2016 Miséricorde
2016 L'économie du couple
2015 Amnesia
2013 La marque des anges - Miserere
2012 Au galop
2011 Mein bester Feind
2011 Les géants
2010 Öteki Dünya
2008 Cortex
2008 Bouquet final
2007 UV
2007 Chrysalis
2005 Fragile
2004 Die Nacht singt ihre Lieder
2002 Time of the Wolf
1999 Le derrière
1998 L'école de la chair
1997 Nuits blanches
1997 K
1997 Elles
1995 Sostiene Pereira
1994 Mon amie Max
1991 Lapse of Memory
1989 Georg Elser - Einer aus Deutschland
1987 Siyah Gözler
1985 Rouge baiser
1985 Joan Lui - Ma un giorno nel paese arrivo io di lunedì
1984 Femmes de personne
1983 Der Platzanweiser - Porträt eines Kinomanen
1981 Amatör
1980 The Formula
1978 Fedora
1977 Kara Pazar
1977 Bobby Deerfield
1976 Vahşi Koşu
1976 Le guêpier
1975 Eski Merdivenler
1974 Tüm Bir Yaşam
1974 Die Antwort kennt nur der Wind
1973 Şehirde Koşan Kız
1973 La raison du plus fou
1973 La chute d'un corps
1972 Un cave
1972 P'pa je serai serrurier (Kısa Film - Seslendirme)
1972 La vieille fille
1970 Les caprices de Marie
1969 Şeytanlık Zinciri
1967 Wilder Reiter GmbH
1967 Pfeiffer (Kısa Film)
1966 Cehennem Dönüşü
1965 Antiquitäten (Kısa Film)

Televizyon

2018 The Romanoffs
2018 Dévoilées (TV Filmi)
2017 Sources assassines (TV Filmi)
2014 La vie à l'envers (TV Filmi)
2014 Homo Faber (trois femmes)
2011 Page Eight (TV Filmi)
2011 La résidence (TV Filmi)
2009 Sous un autre jour (TV Filmi)
2008 Le sanglot des anges (Mini Dizi)
2007 Le lien (TV Filmi)
2007 La prophétie d'Avignon (Mini Dizi)
2007 Dans l'ombre du maître (TV Filmi)
2004 La nourrice (TV Filmi)
2003 Par amour (TV Filmi)
2001 Tout va bien c'est Noël! (TV Filmi)
1995 Tödliches Geld (TV Filmi)
1995 Belle Époque (Mini Dizi)
1993 Liberate mio figlio (TV Filmi)
1993 Jeanne d'Arc au bûcher (TV Filmi)
1992 Turbulences (TV Filmi)
1992 Im Kreis der Iris (TV Filmi)
1992 À deux pas du paradis (TV Filmi)
1991 Young Catherine (TV Filmi)
1989 The Nightmare Years (Mini Dizi)
1988 Una vittoria (TV Filmi)
1988 Sueurs froides
1988 Cinéma 16
1987 The Hospice (TV Filmi)
1986 Die Frau des Reporters (TV Filmi)
1983 Jedermann (TV Filmi)
1982 La certosa di Parma (Mini Dizi)
1983 Wagner (Mini Dizi)
1975 L'aigle à deux têtes (TV Filmi)
1972 La demoiselle d'Avignon
1971 Arsène Lupin
1969 La veuve rusée (TV Filmi)
1966 Kein Freibrief für Mord (TV Filmi)
1966 Corinne und der Seebär (TV Filmi)
1965 Und nicht mehr Jessica (TV Filmi)
1965 Mariana Pineda (TV Filmi)
1964 Mein oder Dein (TV Filmi)
1964 Der trojanische Krieg findet nicht statt (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Marthe Keller Fotoğrafları

Marthe Keller Haberleri