Martin Klebba

Martin Klebba

Martin Klebba
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.6.1969

Doğum Yeri: Michigan, ABD

ABD'li oyuncu.

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı (2006), Jurassic World (2015) ve Geride Kalanlar (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır. 18 Haziran 2011'den bu yana Michelle Dilgard ile evlidir.

Filmografi

2021 Space Jam 2
2019 Viy 2
2019 Palyaço
2017 Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı
2017 Finding Fish
2017 Bayne (Kısa Film)
2016 Range 15
2016 Eloise
2016 All Hallows' Eve
2015 Ayı Teddy 2
2014 Top Shelf (Kısa Film)
2014 The Murders of Brandywine Theater
2014 Monsters on Main Street
2014 House of Mirrors
2014 Felekten Açlık Oyunları
2014 College Fright Night
2014 Motel
2014 Geride Kalanlar
2013 Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Çatlak Film
2013 Blood Shot
2013 All I Want for Christmas
2012 Project X
2012 In the Gray
2012 Pamuk Prenses'in Maceraları
2011 Night of the Little Dead (Kısa Film)
2011 Last Job of the Out of Controls (Kısa Film)
2010 Dark Crossing
2010 Brando Unauthorized
2010 A Story Film (Kısa Video)
2009 Help Wanted (Kısa Video)
2009 Feast III: The Happy Finish (Video)
2009 Aşk Panayırı
2009 American High School (Video)
2008 Meet the Spartans
2008 Hancock
2008 Feast II: Sloppy Seconds (Video)
2007 Sunny & Share Love You
2007 Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Cougar Club
2007 Carts
2006 Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2005 Americano
2004 Van Helsing
2003 Perili Köşk
2003 Looney Tunes - Maceraya Devam
2003 Karayıp Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 El matador
2003 Beşikten Mezara
2003 Bela İşbaşında
2003 A Light in the Forest
2002 Siyah Giyen Adamlar II
2002 Run Ronnie Run
2002 Death to Smoochy
2002 Blood Shot (Kısa Film)
2002 Big Fat Liar
2002 Avanak Ajan - Altınkuş
2001 Super Ot
2001 Salako Romano
2001 Maymunlar Gezegeni
1994 New Year's Rotten Eve (Video)

Televizyon

2020 The Dark (Mini Dizi)
2019 Bixler High Private Eye (TV Filmi)
2018 Kısa Filmcomings
2018 Midnight, Texas
2018 Lethal Weapon
2018 American Mythos
2018 3rd Eye
2017 Training Day
2017 The Haunt
2016 Walk the Prank
2016 The Thundermans
2015 Amnesia
2011 The Cape
2011 Bir Çift Kral
2010 CSI: NY
2010 Boardwalk Empire
2009 My Name Is Earl
2009 iCarly
2009 Bones
2009 Scrubs
2008 Frances
2007 Two Peas in Your Pod
2007 Kanıt Peşinde
2007 Drake & Josh
2004 Gordo's Road Show
2004 Gordo's Road Show (TV Filmi)
2003 Cedric the Entertainer Presents
2003 Andy Richter Controls the Universe
2003 Knee High P.I. (TV Filmi)
2002 MADtv
2002 Just Shoot Me!
2002 Charmed
2002 The Santa Trap (TV Filmi)
2001 The Andy Dick Show
2001 Malcolm in the Middle
2001 Snow White (TV Filmi)

Video Oyunu (Seslendirme)

2007 Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest: Liar's Dice

Yapımcı

2014 College Fright Night
2014 Monsters on Main Street
2012 In the Gray

Görev Aldığı Yapımlar

Martin Klebba Fotoğrafları

Martin Klebba Haberleri

Portreler


Vizyondakiler