Martin Koolhoven

Martin Koolhoven

Martin Koolhoven
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 25.4.1969

Doğum Yeri: Lahey, Hollanda

Holandalı oyuncu, senarist ve yönetmen. Tam adı Martinus Wouter 'Martin' Koolhoven'dir.

Holanda menşeli Sternitzel Paradise (2005), Knetter (2005), n Beetje Verliefd (2006) ve Winter in Wartime (2008) filmleri yönetti. İngilizce olarak yönettiği ilk filmi Brimstone 2017 yılında vizyona girdi.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 Rotterdam, I Love You
2016 Brimstone
2008 Mein Kriegswinter
2007 Koefnoen (TV Dizisi)
2006 'n Beetje Verliefd
2005 Übergeschnappt
2005 Schnitzelparadies
2004 Het zuiden
2001 De grot
2001 AmnesiA
1999 Suzy Q (TV Filmi)
1997 Duister licht (TV Filmi)
1997 Vet Heftig - de video (Video Filmi)
1996 De Orde Der Dingen (Kısa Film)
1995 KOEKOEK! (Kısa Film)
1993 Chess (Kısa Film) 

Senarist Olarak

2016 Brimstone
2008 Mein Kriegswinter
2001 AmnesiA
1999 Suzy Q (TV Filmi)
1997 Duister licht (TV Filmi)
1997 Vet Heftig - de video (Video Filmi)
1996 De Orde Der Dingen (Kısa Film)
1995 KOEKOEK! (Kısa Film)
1993 Chess (Kısa Film)

Oyuncu Olarak

2017 Ron Goossens, Low Budget Stuntman
2013 Soof
2012 Neonletters (TV Dizisi)
2009 Flow (TV Dizisi)
2007 Sextet
2007 Landje (TV Filmi)
2006 'n Beetje Verliefd
2005 Übergeschnappt
2000 Tinnef (Video Kısa Film)
1997 Vet Heftig - de video (Video Filmi)
1996 Indigo (Video Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Brimstone, 2016, Yönetmen, Senarist, Senarist

Martin Koolhoven Fotoğrafları

Martin Koolhoven Haberleri

Portreler