Martin Owen

Martin Owen

Martin Owen
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1981

Doğum Yeri: İngiltere

İngiliz oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Martin Owen Clemmet'tir. Let's Be Evil (2016), Barry Brown (2009) ve The Intergalactic Adventures of Max Cloud (2021) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Kung Fu Princess
2021 Stage to the Cage (Belgesel)
2021 The Intergalactic Adventures of Max Cloud
2020 Twist
2019 İsimsiz Katiller
2016 L.A. Slasher
2016 Let's Be Evil
2012 Awake (Kısa Film)
2012 Middle Ground (Kısa Film)
2011 Taken (Kısa Film)

Yapımcı

2021 Stage to the Cage (Belgesel)
2016 Let's Be Evil
2012 Awake (Kısa Film)
2012 Middle Ground (Kısa Film)
2011 Diagnosis Superstar
2011 Taken (Kısa Film)
2010 Sports Day 3D (Kısa Film)
2009 Barry Brown (Kısa Film)

Senaryo

2021 Kung Fu Princess
2021 The Intergalactic Adventures of Max Cloud
2020 Twist
2019 İsimsiz Katiller
2016 L.A. Slasher
2016 Let's Be Evil
2012 Awake (Kısa Film)
2012 Middle Ground (Kısa Film)
2010 Sports Day 3D (Kısa Film)
2009 Barry Brown (Kısa Film)

Oyuncu

2019 İsimsiz Katiller
2016 Let's Be Evil
2011 Diagnosis Superstar
2011 The Fencers (Kısa Film)
2011 O Romeo, Romeo (Kısa Film)
2010 Sports Day 3D (Kısa Film)
2009 Barry Brown (Kısa Film)
2009 Dysart (Kısa Film)
2007 Six Bend Trap

Televizyon

2005 Rum, Sodomy and the Lash (TV Filmi)
1994 Byker Grove
1993 Harry

Görev Aldığı Yapımlar

  • Twist, 2020, Yönetmen, Senarist

Martin Owen Fotoğrafları