Mary J. Blige

Mary J. Blige

Mary J. Blige
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 11.1.1971

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Mary Jane Blige'dir. Ayrıca The Queen of Hip-Hop Soul, The Queen of R&B, M.J.B., Empress of Soul ve Queen of Hip Hop gibi lakaplarla da anılmaktadır. Aralarında Acı Bir Hayat Öyküsü (2009) ve Duyguların Rengi (2011) gibi yapımların bulunduğu birçok filmin müziklerini yapmıştır. Rock of Ages (2012) ve Savaştan Sonra (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Respect
2020 Body Cam
2020 Pink Skies Ahead
2020 The Violent Heart
2020 Trolls World Tour (Seslendirme)
2018 Cüce Dedektif Şerlok (Seslendirme)
2017 Savaştan Sonra
2013 Black Nativity
2012 Rock of Ages
2010 Chico & Rita (Seslendirme)
2009 I Can Do Bad All by Myself
2007 Ludacris & Mary J. Blige: Runaway Love (Kısa Film)
2002 Mary J Blige ft. Ja Rule: Rainy Dayz (Kısa Film)
2001 Angel: One More Road to Cross (Video)
2001 Prison Song
1999 Missy Elliott ft. Lil' Mo, Eve, & Nas: Hot Boyz (Kısa Film)

Televizyon

2020 Power Book II: Ghost
2019 Scream: The TV Series
2019 The Umbrella Academy
2017 The Jonathan Ross Show
2016 Cinayetten Paçayı Kurtarmak
2015 The Wiz Live! (TV Filmi)
2015 Black-ish
2015 Empire
2013 Betty and Coretta (TV Filmi)
2009 30 Rock
2007 Entourage
2007 Ghost Whisperer
2001 Strong Medicine
1998 The Jamie Foxx Show

Görev Aldığı Yapımlar

Mary J. Blige Fotoğrafları

Mary J. Blige Haberleri

Portreler