Maryana Spivak

Maryana Spivak

Maryana Spivak
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.3.1985

Doğum Yeri: Moskova, Rusya

Rus aktris.

Sevgisiz (2017), Glukhar (2008) ve Syn ottsa narodov (2013) filmleriyle tanınmıştır. Anton Kuznetsov ile evlidir ve bir çocukları vardır.

Filmografi

2017 Sevgisiz
2014 Belka i Strelka: Lunnye priklyucheniya (Seslendirme)
2010 Moskva - Ray (Kısa Film)

Televizyon

2013 Syn ottsa narodov
2008 Glukhar

Görev Aldığı Yapımlar

  • Sevgisiz, Nelyubov (Loveless), 2017, Oyuncu

Maryana Spivak Fotoğrafları