Masataka Kubota

Masataka Kubota

Masataka Kubota
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.8.1988

Doğum Yeri: Kanagawa, Japonya

Japon oyuncu.

Jûsan-nin no shikaku (2010), Kodai shôjo Dogu-chan (2009) ve Tôkyô gûru (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Fancy
2019 Tôkyô gûru 'S'
2019 İlk Aşk
2019 Diner
2018 Ken'en
2018 Gintama 2: Okite wa yaburu tame ni koso aru
2017 Tôkyô gûru
2017 Rasuto koppu: The Movie
2017 High & Low: The Movie 3 - Final Mission
2017 High & Low: The Movie 2 - End of SKY
2016 Rokuyon: Zenpen
2016 Rokuyon: Kôhen
2016 Road to High & Low
2016 Mars: Tada, Kimi wo Aishiteru
2016 Hîrô mania: Seikatsu
2016 High & Low: The Movie
2015 Yokokuhan
2015 ST: Aka to Shiro no Sôsa File the Movie
2015 Romansu
2015 Eipuriru fûruzu
2014 Yamikin Ushijima-kun Part 2
2014 Naniwa Zenidô
2014 Gachiban: Ultra Max
2014 Dakishimetai: Shinjitsu no monogatari
2013 Tobe! Dakota
2013 Suzuki sensei
2013 Mememe no kurage
2013 Kanojo wa uso wo aishisugiteiru
2013 Goddotan: Kisu gaman senshuken the Movie
2012 Rurôni Kenshin: Meiji kenkaku roman tan
2012 Hasami
2012 Gachiban Worst Max
2012 Gachiban Super Max
2012 Fugainai boku wa sora o mita
2011 Gachiban arutimeitamu
2011 Dünyayı Değiştiremeyiz
2010 Gachi Max 2 (Video)
2010 Gachi Max (Video)
2010 The Ancient Dogoo Girl: Special Movie Edition
2010 Jûsan-nin no shikaku
2009 Boku no hatsukoi wo kimi ni sasagu
2006 Hatsukare 3 (Video)
2006 Hatsukare 2 (Video)
2006 Hatsukare (Video)

Televizyon

2019 Radiation House
2019 Criminologist Himura and Mystery Author Arisugawa 2019
2018 Unnatural (Mini Dizi)
2018 My Moochy Boyfriend (Mini Dizi)
2017 Ribâsu (Mini Dizi)
2017 Hitoya no toge (Mini Dizi)
2017 High & Low THE DTC (Mini Dizi)
2017 Bokutachi ga Yarimashita (Mini Dizi)
2017 4-go Keibi (Mini Dizi)
2016 The Last Cop: Episode 0
2016 Yonimo kimyô na monogatari: Spring 2016 Special (TV Filmi)
2016 Rinshô Hanzai Gakusha Himura Hideo no Suiri (Mini Dizi)
2016 Rental kyûseishu (Mini Dizi)
2016 Mars: Tada, kimi wo aishiteru (Mini Dizi)
2015 -2016High & Low: The Story of S.W.O.R.D.
2015 Eien no bokura (TV Filmi)
2015 The Last Cop (Mini Dizi)
2015 Death Note: Desu nôto (Mini Dizi)
2015 Algernon ni Hanataba wo (Mini Dizi)
2014 Hanako to An
2014 Kamen Teacher Special (TV Filmi)
2014 ST ~ Aka to Shiro no Sôsa File (Mini Dizi)
2014 N no tameni (Mini Dizi)
2013 ST: Keishichô kagaku sôsahan (TV Filmi)
2013 Samishii Kariudo (TV Filmi)
2013 Summer Nude (Mini Dizi)
2013 Saikô no Rikon (Mini Dizi)
2013 Limit (Mini Dizi)
2013 Keiji no manazashi (Mini Dizi)
2012 Rigaru Hai
2012 Ôoku: Tanjô - Arikoto · Iemitsu-hen
2012 Sômatô kabushikigaisha (Mini Dizi)
2012 Pafekuto buru (Mini Dizi)
2011 Q.P.
2011 Nazotoki wa dinâ no ato de
2011 Misaki nanbâ wan!!
2011 Koi suru Nihongo
2011 Karyû no utage
2010 Joker: Yurusarezaru sôsakan
2009 Xmas no kiseki
2009 Naniwa no hana: Ogata kôan jikenchô
2009 Mama wa mukashi papa datta
2009 Kodai shôjo Dogu-chan
2008 Kêtai sôsakan 7

Görev Aldığı Yapımlar

Masataka Kubota Fotoğrafları

Masataka Kubota Haberleri

Portreler


Vizyondakiler