Masatoshi Nagase

Masatoshi Nagase

Masatoshi Nagase
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.7.1966

Doğum Yeri: Miyazaki, Japonya

Japon aktör.

Jim Jarmusch'un yönettiği 1989 yapımı Mystery Train ve Friðrik Þór Friðriksson'un yönettiği 1995 yapımı Cold Fever filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Chrysanthemum and the Guillotine (Anlatıcı)
2018 Panku-zamurai, kirarete sôrô
2018 Vision
2017 Ming yue ji shi you
2017 Hikari
2017 Burû Hâtsu ga kikoeru
2016 Asia sanmenkyô
2016 Happiness
2016 Gosaigyô no Onna
2016 Rokuyon: Kôhen
2016 Paterson
2016 Rokuyon: Zenpen
2016 Mitsu no aware
2016 Jûjika
2015 Five to Nine
2015 Umudun Tarifi
2014 Saihate nite
2014 Mahoro ekimae kyôsôkyoku
2014 Tanrilarla Konusmalar
2014 Doraibuin Gamou
2014 Kano
2014 Moosic in Nakagawa Unga
2013 Ringo nouka no shoujo (Kısa Film)
2013 Miroku
2013 Sensô to hitori no onna
2012 Akai kisetsu
2011 Sumagurâ: Omae no mirai o hakobe
2011 Mainichi kâsan
2009 Zerachin shirubâ love
2008 Buyusenki Battle Chronicles (Video)
2008 Yume no mani mani
2008 R246 Story
2007 Funuke domo, kanashimi no ai wo misero
2006 Sakuran
2006 Kamiya Etsuko no seishun
2005 Gina K
2005 Tantei Jimusho 5: 5 Number de Yobareru Tanteitachi no Monogatari
2005 Tenshi
2005 Ubume no natsu
2004 Kakushi ken oni no tsume
2004 Rabudo gan
2003 Dead End Run
2003 Guuzen nimo saiaku na shounen
2002 Shiritsu tantei Hama Maiku: Namae no nai mori (Video)
2002 Aiki
2002 Umi wa miteita
2001 Jisatsu sâkuru
2001 Pisutoru opera
2001 Zeitaku na hone
2001 Kemonogare orera no saru to
2001 0cm4 (Kısa Film)
2001 Stereo Future
2001 Kuroe
2001 Electric Dragon 80.000 V
2000 Tojiru hi
2000 Party 7
2000 Gojô reisenki: Gojoe
1999 Hakuchi
1998 Three Businessmen
1998 Beautiful Sunday
1998 Glassy Ocean: Kujira no Chôyaku (Kısa Film - Anlatıcı)
1997 Yukai
1996 Wana
1996 Niji o tsukamu otoko
1996 Atolanta bugi
1996 Gakko II
1996 Yûri
1995 Berlin
1995 Flirt
1995 Harukana jidai no kaidan o
1995 Á köldum klaka
1994 Ôtobai shôjo
1994 Heroin
1993 Waga jinsei saiaku no toki
1992 Otoko wa tsurai yo: Torajiro no seishun
1992 Shinde mo ii
1992 Qiu yue
1991 Musuko
1991 Asian Beat: I Love Nippon
1991 Mo no shigoto
1990 Bakayarô! 3: Henna yatsura
1989 Gizem Treni
1984 Machikado no Meruhen (Video)
1983 Miyuki
1983 Shonben raidâ

Televizyon

2013 Kanata no ko (Mini Dizi)
2011 Bokura no jidai
2002 Shiritsu tantei Hama Maiku
1990 Yonimo kimyô na monogatari
1987 Mama wa aidoru!

Görev Aldığı Yapımlar

Masatoshi Nagase Fotoğrafları