Matheus Nachtergaele

Matheus Nachtergaele

Matheus Nachtergaele
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.1.1969

Doğum Yeri: São Paulo, Brezilya

Brezilyalı aktör ve yönetmen.

1997 yapımı Four Days in September ve 2002 yapımı City of God filmleriyle tanınmıştır. 2000 yılında Midnight (1998) ve 2001'de O Auto da Compadecida (2000) filmleriyle Grande Prêmio do Cinema Brasileiro En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Ayrıca 2003 yılında Mango Yellow filmiyle XIII Cine Ceará En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. 2008'de The Dead Girl's Feast filminin senarist ve yönetmenliğini yaptı.

Filmografi

2017 O Nome da Morte
2017 Piedade
2017 Zama
2016 Big Jato
2016 Mãe Só Há Uma
2015 Quando Parei De Me Preocupar Com Canalhas (Kısa Film)
2014 Trinta
2014 Sangue Azul
2013 Altın Uğruna
2012 O Inventor de Sonhos
2011 A Febre do Rato
2010 O Bem Amado
2008 La virgen negra
2008 BirdWatchers - La terra degli uomini rossi
2006 Baixio das Bestas
2006 Journey to the End of the Night
2005 A Concepção (Ayrıca Yapımcı)
2005 Tapete Vermelho
2005 Crime Delicado
2005 O Curupira (Kısa Film)
2005 Árido Movie
2004 Nina
2003 Narradores de Javé
2002 Amarelo Manga (Ayrıca Senarist ve Yönetmen)
2002 Eclipse
2002 Tanrıkent
2001 Bufo & Spallanzani
2000 O Auto da Compadecida
1999 Castelo Rá-Tim-Bum, O Filme
1999 Gêmeas
1998 Kenoma
1998 O Primeiro Dia
1998 Merkez İstasyonu
1997 Anahy de las Misiones
1997 Merhaba Yoldaş

Televizyon

2017 Filhos da Pátria
2017 Sob Pressão
2015 Zé do Caixão (Mini Dizi)
2014 Doce de Mãe
2013 Saramandaia
2012 Doce de Mãe (TV Filmi)
2011 Cordel Encantado
2010 S.O.S. Emergência
2009 Decamerão, a Comédia do Sexo
2008 Ó Paí, Ó
2008 Queridos Amigos (Mini Dizi)
2007 Amazônia: De Galvez a Chico Mendes (Mini Dizi)
2005 Os Amadores
2005 América
2004 Da Cor do Pecado
2002 Pastores da Noite (Mini Dizi)
2001 Os Maias (Mini Dizi)
2000 Brava Gente
2000 Você Decide
2000 A Muralha (Mini Dizi)
1999 O Enfermeiro (TV Movie)
1999 O Auto da Compadecida (Mini Dizi)
1998 Hilda Furacão
1997 A Comédia da Vida Privada

Görev Aldığı Yapımlar

Matheus Nachtergaele Fotoğrafları