Matt Ellis

Matt Ellis

Matt Ellis
Oyuncu

Doğum Yeri: ABD

ABD'li aktör. Tam adı Matthew Ross Ellis'tir. 

Son durak 3 (2006), Marvel Avengers Academy (2016) ve Bates Motel (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Disparity: A Tale of 2 Pushaz (Kısa Film – Seslendirme)
2017 Hafıza
2014 Preggoland
2014 Sitting on the Edge of Marlene
2011 The Paris Quintet (Kısa Film)
2009 Undead Union: The Making of (Kısa Film)
2006 Morris (Kısa Film)
2006 Son Durak 3
2004 Revenant (Kısa Film)

Televizyon

2017 When We Rise (Mini Dizi)
2017 Garage Sale Mystery: Murder by Text (TV Filmi)
2017 Undercover Angel (TV Filmi)
2017 Bir Varmış Bir Yokmuş
2016 Hailey Dean Mystery: Murder, with Love (TV Filmi)
2016 Girlfriends' Guide to Divorce
2016 Beyblade Burst (Seslendirme)
2015 Backstrom
2015 UnREAL
2015 Gintama (Seslendirme)
2014 Dogaustu
2014 World Trigger (Seslendirme)
2014 LoliRock (Seslendirme)
2013 Bates Motel
2011 Time after Time (TV Filmi)
2011 Fringe
2011 Danboru senki (Seslendirme)
2010 Psych
2010 Le petit prince (Seslendirme)
2010 Tara Duncan (Seslendirme)
2009 InuYasha: Kanketsu-hen (Seslendirme)
2008 Banged Up Abroad (Belgesel Dizi)
2007 The L Word
2005 Smallville

Video Oyunları

2016 Dead Rising 4
2016 Marvel Avengers Academy

Görev Aldığı Yapımlar

Matt Ellis Fotoğrafları

Portreler