Matt Reeves

Matt Reeves

Matt Reeves
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 27.4.1966

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Matthew George Reeves'tir. Cloverfield (2008), Let Me In (2010), Dawn of the Planet of the Apes (2014) ve War for the Planet of the Apes (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 The Batman
2017 Maymunlar Cehennemi: Savaş
2014 Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2010 Kanıma Gir
2008 Canavar
1996 Cenaze ve Aşk
1994 Future Shock

Televizyon

2006 Conviction
2003 Miracles
2001 Felicity
2000 Gideon's Crossing
1997 Homicide: Life on the Street
1997 Relativity

Yapımcı

2021 Mouse Guard
2021 Way Station
2021 Button Man: The Killing Game
2021 The Batman
2018 Cloverfield Paradoksu
2016 Cloverfield Yolu no: 10
2000 Çeteler Savaşı

Televizyon

2021 Away
2020 Ordinary Joe
2020 Tales from the Loop
2019 The Passage
2019 Surveillance (TV Filmi)
2002 Felicity

Senaryo

2021 The Batman
2017 Maymunlar Cehennemi: Savaş
2010 Kanıma Gir
2000 Çeteler Savaşı
1996 Cenaze ve Aşk
1995 Kuşatma Altında 2
1994 Future Shock

Televizyon

2001 Felicity

Görev Aldığı Yapımlar

Matt Reeves Fotoğrafları

Matt Reeves Haberleri