Matthew Fox

Matthew Fox

Matthew Fox
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.7.1966

Doğum Yeri: ABD

Amerikan aktör. 


Lost'da Jack Shephard rolünde oynamıştır. Ayrıca şu anda çekim aşamasında olan We Are Marshall isimli filmde de oynamaktadır. Lost'tan önceki en uzun soluklu dizisi, Jennifer Love Hewitt'inde rol aldığı Party of Five'tır. Dizi Golden Globe ödülünü almıştır. Aldığı Ödüller SAG Ödülü En İyi Erkek Oyuncu 2005 Lost Saturn Ödülleri 2005, 2007 Lost.


Filmografi
Billy Smoke  (2014)  
Mass Effect  (2012)  
Consent To Kill  (2012)  
Ben, Alex Cross  (2012)  
Alex Cross  (2012)  
Emperor  (2012)  
Bakış Açısı  (2008)  
Hızlı Yarışçı  (2008)  
Zafer Bizimdir  (2006)  
Before They Were Lost: Personal Stories And Audition Tapes  (2005)  
A Token For Your Thoughts  (2003)  
Behind The Mask (ı)  (1999)  
My Boyfriend's Back  (1993) 

Oyuncu Olduğu Diziler 
Lost  (2009)  
Lost  (2009)  
Lost  (2008)  
Lost: Missing Pieces  (2007)  
Lost  (2006)  
Lost  (2005)  
Lost  (2004)  
Haunted  (2002)  
Party Of Five  (2000)  
Party Of Five  (2000)  
Party Of Five  (2000)  
Party Of Five  (1999)  
Party Of Five  (1996)  
Party Of Five  (1995)  
Freshman Dorm  (1992) 

Görev Aldığı Yapımlar

Matthew Fox Fotoğrafları

Matthew Fox Haberleri

Portreler