Matthew Goode

Matthew Goode

Matthew Goode
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.4.1978

Doğum Yeri: İngiltere

İngiliz oyuncu.

Tam adı Matthew William Goode'dur. Babası jeolog annesi ise hemşiredir. Annesi aynı zamanda amatör tiyatro yönetmenidir. Goode, Birmingham Üniversitesi'nde drama ve Londra'daki Webber Douglas Academy of Dramatic Art'ta klasik tiyatro eğitimi almıştır. Chasing Liberty (2004), Match Point (2005), Imagine Me and You (2006), Brideshead Revisited (2008), Watchmen (2009), A Single Man (2009), Leap Year (2010), Stoker (2013) ve The Imitation Game (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Medieval
2020 The King's Man
2019 Resmi Sırlar
2019 Downton Abbey
2018 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
2018 Birthmarked
2017 The Sense of an Ending
2017 The Hatton Garden Job
2017 Büyük Kötü Tilki ve Diğer Masallar (Seslendirme)
2016 Müttefik
2015 Selfless
2015 Pressure
2014 Enigma
2013 Lanetli Kan
2013 Güzelliğin Rengi
2011 Burning Man
2010 Cemetery Junction
2010 Aşka yolculuk
2009 Watchmen
2009 Tek Başına Bir Adam
2008 Brideshead Revisited
2007 Gözcü
2006 Beethoven'ı Anlamak
2005 Maç Sayısı
2005 Imagine Me & You
2004 Chasing Liberty
2003 Al sur de Granada

Televizyon

2018 A Discovery of Witches
2018 Ordeal by Innocence (Mini Dizi)
2017 The Crown
2017 Roadside Picnic
2016 Roots (Mini Dizi)
2015 The Good Wife
2015 Downton Abbey
2014 Masterpiece Theatre
2013 The Vatican (TV Filmi)
2013 Death Comes to Pemberley (Mini Dizi)
2013 Dancing on the Edge (Mini Dizi)
2012 The Poison Tree (Mini Dizi)
2012 Birdsong (Mini Dizi)
2005 Agatha Christie's Marple
2005 My Family and Other Animals (TV Filmi)
2004 He Knew He Was Right (Mini Dizi)
2003 The Inspector Lynley Mysteries
2003 Bounty Hamster
2002 The Wonderful World of Disney

Görev Aldığı Yapımlar

Matthew Goode Fotoğrafları

Matthew Goode Haberleri