Matthew Vaughn

Matthew Vaughn

Matthew Vaughn
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 7.3.1971

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Asıl adı Matthew De Vere Drummond'dur. Ateşten Kalbe Akıldan Dumana (1998), Kapışma (2000), Bir Dilim Suç (2004), Yıldız Tozu (2007), Göster Gününü (2010) ve X-Men: Birinci Sınıf (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 The King's Man
2017 Kingsman: Altın Çember
2014 Kingsman: Gizli Servis
2011 X-Men: Birinci Sınıf
2010 Göster Gününü
2007 Yıldız Tozu
2004 Bir Dilim Suç

Yapımcı

2021 Flash Gordon
2021 I Am Pilgrim
2020 Silent Night
2020 The King's Man
2019 Rocketman
2017 Kingsman: Altın Çember
2015 Kartal Eddie
2015 Fant4stik
2014 Kingsman: Gizli Servis
2013 Göster Gününü 2
2010 Kick-Ass: The Game (Video Oyunu)
2010 Sır
2010 Göster Gününü
2009 Harry Brown
2007 Yıldız Tozu
2004 Bir Dilim Suç
2003 A Short Film About John Bolton (Kısa Film)
2002 Hırçın Âşık
2001 Sıradışı Sanıklar
2000 Kapışma
1998 Ateşten Kalbe Akıldan Dumana
1995 The Innocent Sleep

Televizyon

2003 Swag
2003 Make My Day (Belgesel Dizi)
2000 Lock, Stock...

Senaryo

2020 The King's Man
2017 Kingsman: Altın Çember
2014 Kingsman: Gizli Servis
2014 X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2011 X-Men: Birinci Sınıf
2010 Göster Gününü
2010 Sır
2007 Yıldız Tozu

Oyuncu

1998 Ateşten Kalbe Akıldan Dumana

Televizyon

2011 Direct Effect

Görev Aldığı Yapımlar

Matthew Vaughn Fotoğrafları

Matthew Vaughn Haberleri