Max Herbrechter

Max Herbrechter

Max Herbrechter
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.3.1958

Doğum Yeri: Dortmund, Almanya

Alman oyuncu.

Filmografi

2016 Wir sind die Flut
2014 Pettersson & Findus – Kleiner Quälgeist, große Freundschaft
2014 Die Mamba
2014 Blütenträume
2013 Der fast perfekte Mann
2012 Der Landarzt
2012 Inga Lindström – Die Sache mit der Liebe
2011 Tage die bleiben
2011 Mord in bester Familie
2010 Rock It!
2009 Zwei Ärzte sind einer zu viel
2009 Giulias Verschwinden
2009 Entführung in London
2008 Im Tal der wilden Rosen – Zerrissene Herzen
2008 Der Winzerkönig
2008 Was wenn der Tod uns scheidet?
2007 Das Herz ist ein dunkler Wald
2005 Doppelter Einsatz
2004 Wie erziehe ich meine Eltern?
2003 Wilsberg – Wilsberg und der stumme Zeuge
2003 Lottoschein ins Glück
2002 Aus lauter Liebe zu Dir
2000 Gran Paradiso
1999 Männer und andere Katastrophen
1999 Die Pfefferkörner
1997 Zwei Engel mit vier Fäusten
1994 Diese Drombuschs
1994 Die Männer vom K3
1993 Freunde fürs Leben
1993 Anna Marx – Auf eigene Gefahr
1989 Rote Erde
1983 Diese Drombuschs

Televizyon

2017 SOKO Kitzbühel
2016 Tatort (TV Filmi)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach
2014 Für immer ein Mörder – Der Fall Ritter (TV Filmi)
2012 Der letzte Bulle
2012 Der Cop und der Snob
2008 Notruf Hafenkante
2007 Der Staatsanwalt
2007 Der Dicke
2006 Tatort (TV Filmi)
2006 Tatort (TV Filmi)
2003 Ein starkes Team (TV Filmi)
2002 Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei
2001 Tatort (TV Filmi)
2000 Tatort (TV Filmi)
1998 Geschichten aus dem Leben
1998 Lisa Falk – Eine Frau für alle Fälle
1997 Polizeiruf 110 – Gänseblümchen
1997 Ärzte
1995 Großstadtrevier
1995 Tatort
1992 Tatort (TV Filmi)
1991 Tatort (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Max Herbrechter Fotoğrafları

Portreler