Max Riemelt

Max Riemelt

Max Riemelt
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.1.1984

Doğum Yeri: Berlin, Almanya

Alman oyuncu. 2004 yapımı Führerns filmindeki başarılı oyunculukla tanındı.

Filmografi

2017 Berlin Syndrome
2015 Lichtgestalten
2015 Freistatt
2015 Amnesia
2015 Storno: Todsicher versichert
2014 Elly Beinhorn — Alleinflug
2014 Warsaw 44
2014 Auf das Leben!
2013 Free Fall
2013 Blutgeld
2013 Der zweite Mann
2012 The Fourth State
2012 Auslandseinsatz
2012 Heiter bis Wolkig
2012 The German Friend
2012 Du hast es versprochen
2011 Tage die bleiben
2011 Schadmal — Der Tote im Berg
2011 Urban Explorer
2011 Playoff
2010 We Are the Night
2010 Sehsüchte: Underworld (Kısa Film)
2009 13 Semester
2008 Up! Up! To the Sky
2008 The Wave
2008 Lauf um Dein Leben — Vom Junkie zum Ironman
2008 Tausend Ozeane
2008 Die Zigarrenkiste (Kısa Film)
2008 Die Schattenboxer (Kısa Film)
2007 GG 19 — Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2007 An die Grenze
2007 Möderischer Frieden
2006 Der rote Kakadu
2006 Der Untergang der Pamir
2005 Hallesche Kometen
2005 Nachtasyl
2005 Feinde (Kısa Film)
2005 Videotagebuch von Dennis Gansel (Kısa Video)
2004 Mädchen, Mädchen 2 – Loft oder Liebe
2004 Before the Fall
2004 Sextasy (Kısa Film)
2004 Neuland (Kısa Film)
2003 Lottoschein ins Glück
2001 Mädchen, Mädchen
2001 Mein Vater und andere Betrüger
2000 Der Bär ist Ios
2000 Brennendes Schweigen
1999 Ein Weihnachtsmärchen — Wenn alle Herzen schmelzen
1997 Eine Familie zum Küssen

Televizyon

2015 Sense8
2013 Der letzte Bulle
2011 Der Staatsanwalt
2010 Im Angesicht des Verbrechens
2006 Der Kriminalist
2004 Balko
2003 Wolffs Revier
2003 Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei
2003 In aller Freundschaft
2002 Alphateam – Die Lebensretter im OP
1998 Zwei allein

Görev Aldığı Yapımlar

Max Riemelt Fotoğrafları