Max Thieriot

Max Thieriot

Max Thieriot
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.10.1988

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

Maximillion Drake 'Max' Thieriot (d. 14 Ekim 1988, Kaliforniya), ABD'li aktör. Oynadığı önemli yapımlar arasında Catch That Kid, The Pacifier, Nancy Drew, Jumper ve Kit Kittredge: An American Girl sayılabilir. Son dönemde başrolünü Vera Farmiga ile paylaştığı gerilim dizisi Bates Motel ile ekranlara gelmektedir.
Filmografi

2004   Catch That Kid   Gus  
2005   The Pacifier   Seth Plummer  
2007   The Astronaut Farmer   Shepard Farmer  
Nancy Drew   Ned Nickerson  
2008   Jumper   Young David  
Kit Kittredge: An American Girl   Will Shepherd  
2010   My Soul to Take   Bug   Post-production
The Family Tree   Eric Burnett   Post production
Chloe   Michael  
2012   Disconnect   Kyle  
2012   House at the End of the Street     Filming

Görev Aldığı Yapımlar

Max Thieriot Fotoğrafları

Max Thieriot Haberleri

Portreler