Mayu Matsuoka

Mayu Matsuoka

Mayu Matsuoka
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.2.1995

Doğum Yeri: Tokyo, Japonya

Japon aktris.

Arakçılar (2018), Tremble All You Want (2018), Katte ni furuetero (2017), Koe no katachi (2016) ve Aşka Maruz (2008) filmleriyle tanınmıştır. Chihayafuru Part 3, Blank13 ve Arakçılar filmlerindeki performansıyla 40. Yokohama Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu; Tremble All You Want filmindeki performansıyla ise 27. Japon Profesyonel Film Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Filmografi

2019 Honey Bee and Distant Thunder
2018 Chihayafuru Part 3
2018 Shoplifters
2017 Blank13
2017 Tremble All You Want
2016 Neko nanka yondemo konai
2016 Chihayafuru Part 2
2016 Pokémon the movie XY&Z: Volcanion and the Ingenious Magearna (Seslendirme)
2016 A Silent Voice (Seslendirme)
2015 Strayer's Chronicle
2014 Little Forest
2014 Samu Life
2013 Suzuki Sensei: The Movie
2013 Zekkyō Gakkyū
2013 Hajimari no Michi
2012 Potechi
2012 The Kirishima Thing
2012 Lesson of the Evil
2008 Love Exposure
2006 Akiba

Televizyon

2018 Kuroido Goroshi (TV Filmi)
2017 Dr. Storks Season 2
2017 My Loser Husband
2016 Sono 'Okodawari', Watashi ni mo Kure yo!![6]
2016 Sanada Maru
2016 Aquarium Girl
2015 A Restaurant With Many Problems
2015 Dr. Storks
2014 GTO
2013 Amachan
2011 Suzuki Sensei

Görev Aldığı Yapımlar

Mayu Matsuoka Fotoğrafları

Portreler