Megan Boone

Megan Boone

Megan Boone
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.4.1983

Doğum Yeri: Michigan, ABD

ABD'li aktris.

NBC drama dizisi The Blacklist'de FBI ajanı Elizabeth Keen rolüyle tanınmıştır. Aynı zamanda Law&Order: LA'da düzenli olarak yer aldı ve My Bloody Valentine 3D (2009) ve Step Up Revolution (2012) gibi filmlerde rol aldı.

Filmografi

2017 Family Games
2013 Welcome to the Jungle
2012 Step Up Revolution
2012 About Cherry
2012 Leave Me Like You Found Me
2010 The Myth of the American Sleepover
2010 Eigshells for Soil (Ayrıca Senarist, Yapımcı ve Yönetmen)
2010 Sex and the City 2
2009 My Bloody Valentine 3D
2007 The Mustachioed Bandit Meets His End
2001 Elijah (Kısa Film)

Televizyon

2017 The Blacklist: Redemption
2014 Robot Chicken
2013 Blue Bloods
2013 The Blacklist
2010 Harvard Medical School
2010 HMS: White Coat (TV Filmi)
2010 Law & Order: LA
2008 The Cleaner
2008 Cold Case

Görev Aldığı Yapımlar

Megan Boone Fotoğrafları

Megan Boone Haberleri

Portreler