Meher Vij

Meher Vij

Meher Vij
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.9.1986

Doğum Yeri: Delhi, Hindistan

Hindistanlı dizi ve sinema oyuncusu. 

1986 yılında Delhi'de dünyaya geldi. Asıl adı Vaishali Sahdev'dir. 5 Temmuz 2009'da Mumbai'de Manav Vij ile evlendikten sonra adını Meher olarak değiştirdi.

2005 yapımı Lucky: No Time for Love, 2014 yapımı Dil Vil Pyaar Vyaar ve 2015 yapımı Bajrangi Bhaijaan filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Secret Superstar
2016 Ardaas
2016 Tum Bin II
2015 Bajrangi Bhaijaan
2014 Kesariya Balam Aavo Hamare Des
2014 Dil Vil Pyaar Vyaar
2013 The Pied Piper
2005 Lucky: No Time for Love
2003 Saaya

Görev Aldığı Yapımlar

Meher Vij Fotoğrafları