Mehmet Akif Büyükatalay

Mehmet Akif Büyükatalay

Mehmet Akif Büyükatalay
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 25.5.1987

Doğum Yeri: Bad Hersfeld, Almanya

Türk asıllı Alman oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Vor dem Tor des Ijtihad (2013) ve Even If (2016) gibi kısa filmler ve ilk uzun metraj çalışması olan Oray (2019) filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Oray
2016 Even If (Kısa Film)
2014 Bielenberg (Kısa Film)
2013 Vor dem Tor des Ijtihad (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Oray
2016 Even If (Kısa Film)
2013 Vor dem Tor des Ijtihad (Kısa Film)

Senaryo

2019 Oray
2016 Even If (Kısa Film)
2013 Vor dem Tor des Ijtihad (Kısa Film)

Oyuncu

2016 Even If (Kısa Film)
2013 Vor dem Tor des Ijtihad (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Oray, 2019, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Mehmet Akif Büyükatalay Fotoğrafları

Mehmet Akif Büyükatalay Haberleri

Portreler