Mehmet Ali Tuncer

Mehmet Ali Tuncer

Mehmet Ali Tuncer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1968

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

İlköğretim hayatından beri tiyatro ile iç içe olan Mehmet Ali Tuncer Deli Yürek, Böyle mi Olacaktı? ve The İmam gibi projelerle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Kral Midas'ın Hazinesi
2016 Sevdam Gözlerinde Kaldı
2015 Hızlı ve Tüplü
2011 Bendeyar
2010 Hür Adam
2005 The İmam
2000 Nevropatlar (Video)

Televizyon

2015 Yunus Emre Aşkın Yolculuğu
2010 Konstantin'in Şifreleri
2008 Dur Yolcu
2005 Acı Hayat
2004 Aşkımızda Ölüm Var
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
1999 Çarli
1999 Kurt Kapanı
1999 Deli Yürek
1998 Sıcak Saatler
1997 Böyle mi Olacaktı?
1995 Çiçek Taksi
1995 Ortaklar
1995 Bizim Ev
1993 Köstekli Saat (TV Filmi)
1993 Evlere Şenlik

Görev Aldığı Yapımlar

Mehmet Ali Tuncer Fotoğrafları

Mehmet Ali Tuncer Haberleri

Portreler