Mehmet Çağatay Tosun

Mehmet Çağatay Tosun

Mehmet Çağatay Tosun
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.01.1978

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Suskunlar (2012), Derin Düşün-ce (2013) ve Vali (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Can Feda
2012 Derin Düşün-ce
2008 Vali

Televizyon

2021 Ramo
2019 Kardeş Çocukları
2018 Muhteşem İkili
2018 Dip
2017 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2015 Acı Aşk
2014 Aşkın Kanunu
2013 Merhamet
2012 Suskunlar
2012 Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi
2012 Ağır Roman Yeni Dünya
2011 Mazi Kalbimde Yaradır
2010 Çakıl Taşları
2010 Maskeli Balo
2007 Köprü
2006 Kod Adı
2006 Kırık Kanatlar
2006 Ahh İstanbul
2005 Seher Vakti

Yapımcı

2014 Kumun Tadı
2012 Derin Düşün-ce

Senaryo

2012 Derin Düşün-ce
2008 Vali

Görev Aldığı Yapımlar

Mehmet Çağatay Tosun Fotoğrafları