Mehmet Polat

Mehmet Polat

Mehmet Polat
Oyuncu, Yönetmen

Doğum Tarihi: 14.1.1970

Doğum Yeri: Diyarbakır, Türkiye

Türk oyuncu.

1970 yılında Diyarbakır'da doğan Mehmet Polat, 1982 yılında konservatuvar'dan mezun oldu. Ekranlarda ilk olarak 'Böyle mi Olacaktı?' dizisinde göründü. Ardından Kurtlar Vadisi ve Acı Hayat gibi dizilerde başarıyla rol alan sanatçı en son Diriliş Ertuğrul dizisinde Gümüştekin karakterini canlandırdı.

Filmografi

2017 Atçalı Kel Mehmet
2014 Stajyer Mafya
2010 Newyork'ta Beş Minare
2009 Yahşi Batı
2009 Jack Hunter and the Star of Heaven
2002 Hititler
2002 Abdülhamit Düşerken

Televizyon

2016 Diriliş: Ertuğrul
2013 Benim İçin Üzülme
2011 Muhteşem Yüzyıl
2011 Anneler ile Kızları
2010 Sakarya Fırat
2011 Geniş Aile
2009 Doludizgin Yıllar
2008 The Treasure of Ugarit
2008 Rüzgar
2008 Jack Hunter and the Quest for Akhenatens Tomb
2006 Binbir Gece
2006 Acı Hayat
2005 Ömer Seyfettin: Çanakkale'den Sonra (TV Filmi)
2005 Kapıları Açmak
2005 Eylül
2005 Beşinci Boyut
2004 Uy Başuma Gelenler
2004 Gizli Dünyalar
2004 Kurtlar Vadisi
2003 Şıh Senem
2003 Melek
2003 Hayat Bilgisi
2002 Yarım Elma
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2001 Tatlı Hayat
2000 Üvey Baba
2000 Dadı
1997 Böyle mi Olacaktı?

Görev Aldığı Yapımlar

Mehmet Polat Fotoğrafları

Mehmet Polat Haberleri