Mehmet Uslu

Mehmet Uslu

Mehmet Uslu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.4.1961

Doğum Yeri: İzmir, Türkiye

Türk oyuncu.

Oyunculuğun yanında araştırmacı-yazar olarak da çalışmalar yapmaktadır.

Filmografi

2017 Nezih Bir Film
2009 Mezuniyet

Televizyon

2017 Söz
2015 Kara Kutu
2014 Fatih-Harbiye
2013 Nizama Adanmış Ruhlar
2011 Farklı Boyut
2011 Fatmagül'ün Suçu Ne?
2010 Arka Sıradakiler
2009 Küçük Kadınlar
2008 Kollama
2008 Gece Gündüz
2007 Hakkını Helal Et
2006 Yağmurdan Sonra
2004 Mavi Rüya
2004 Kadirşinas
2004 Büyük Yalan
2003 Kurtlar Vadisi
2003 Melek

Görev Aldığı Yapımlar

Mehmet Uslu Fotoğrafları

Mehmet Uslu Haberleri

Portreler