Mehmetcan Mincinozlu

Mehmetcan Mincinozlu

Mehmetcan Mincinozlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.2.1984

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Saint George Avusturya Lisesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Eve Düşen Yıldırım (2012), Ben Onu Çok Sevdim (2013) ve Bizim Hikaye (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2016 Babaannem
2015 Hayat Öpücüğü

Televizyon

2019 Bizim Hikaye
2016 Rüzgarın Kalbi
2015 Racon
2013 Ben Onu Çok Sevdim
2012 Eve Düşen Yıldırım
2011 Gün Akşam Oldu
2011 Küçük Sırlar
2009 Nefes
2009 Melekler Korusun
2007 Hayat Apartmanı
2006 İki Aile
2003 Lise Defteri

Görev Aldığı Yapımlar

Mehmetcan Mincinozlu Fotoğrafları

Mehmetcan Mincinozlu Haberleri