Melih Selçuk

Melih Selçuk

Melih Selçuk
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.2.1984

Doğum Yeri: Mardin, Türkiye

Türk oyuncu.

Mardin ilinin Kızıltepe ilçesinde dünyaya gelen Melih Selçuk Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Üniversiteyi bitirdikten sonra mesleğini yapmayıp oyunculuk yapmaya başlamıştır. Süt, Kasaba ve Adını Feriha Koydum gibi başarılı projelerde yer almıştır.

Filmografi

2018 Sükut Evi
2018 Bebek Geliyorum Demez
2017 Cenaze İşleri
2015 Sadakat
2015 Adana İşi
2013 Yol Ayrımı: Hadi Baba Gene Yap
2013 Aşk Ağlatır
2011 Toprağa Uzanan Eller
2008 Süt

Televizyon

2018 O'nun Hikayesi (TV Filmi)
2017 Zengin Kısmet (TV Filmi)
2017 Yıldızlar Şahidim
2013 Pis Yedili
2012 Adını Feriha Koydum
2009 Kasaba

Ödülleri

2009 16. Uluslararası Altın Koza Film Festivali - Umut Veren Genç Erkek Oyuncu, Süt

Görev Aldığı Yapımlar

Melih Selçuk Fotoğrafları

Melih Selçuk Haberleri