Melis Babadağ

Melis Babadağ

Melis Babadağ
Oyuncu

Doğum Tarihi: 17.1.1984

Doğum Yeri: Adana, Türkiye

Türk oyuncu.

2001 yılında Üsküdar Anadolu Lisesi’nden; 2007 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuş ardından Ayla Algan ve Ergün Demir'den oyunculuk dersleri almıştır.

Oyunculuk yapmaya reklam çalışmalarıyla başlayan oyuncu ilk ciddi deneyimini 2009 yılında yayımlanan Aile Saadeti dizisinde canlandırdığı Didar karakteriyle yaşamıştır. Aynı yıl Cam Kırıkları dizisinde Emine karakterine hayat vererek oyunculuk kariyerini devam ettirmiştir.

Filmografi

2019 Aykut Enişte
2016 Oğlan Bizim Kız Bizim
2015 Ertuğrul 1890
2011 Beni Unutma
2009 İncir Reçeli (Kısa Film)

Televizyon

2015 Yeşil Deniz
2014 Mihrap Yerinde
2013 Pis Yedili
2010 Geniş Aile
2009 Cam Kırıkları
2009 Aile Saadeti

Görev Aldığı Yapımlar

Melis Babadağ Fotoğrafları

Melis Babadağ Haberleri

Portreler