Melis Birkan

Melis Birkan

Melis Birkan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.11.1981

Doğum Yeri: Eskişehir, Türkiye

Türk oyuncu.

İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda bale dersleri aldı. Aynı üniversitede modern dans eğitimini tamamladı. Issız Adam (2008), Ulak (2008), Barda (2007) ve Leyla ile Mecnun (2013-2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Sen Ben Lenin
2016 Sen Benim Her Şeyimsin
2009 Adını Sen Koy
2008 Issız Adam
2007 Amerikalılar Karadeniz'de 2
2007 Ulak
2006 Barda
2004 Mucizeler Komedisi
2003 Delinin Rüyaları

Televizyon

2020 Sefirin Kızı
2020 Menajerimi Ara
2019 Söz
2016 Müdür Ne'aptın?
2016 46 Yok Olan
2015 Büyük Sürgün Kafkasya (Mini Dizi)
2014 Leyla ile Mecnun
2013 Saklı Kalan
2012 İşler Güçler
2010 Deli Saraylı
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu?
2009 Avrupa Yakası
2008 Ayışığı
2007 Köprü
2007 Komedi Dükkanı
2006 İyi ki Varsın
2005 Çapkın

Görev Aldığı Yapımlar

Melis Birkan Fotoğrafları

Melis Birkan Haberleri