Melis Sezen

Melis Sezen

Melis Sezen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.12.1993

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümünden mezun olmuştur. Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Melis Sezen Siyah İnci dizisinde canlandırdığı Ebru karakteriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Kovala
2019 Mucize 2 Aşk
2018 Bizim İçin Şampiyon
2018 Dünya Hali
2018 Tilki Yuvası

Televizyon

2020 Ya İstiklal Ya Ölüm
2019 Sevgili Geçmiş
2017 Siyah İnci
2016 Hayat Bazen Tatlıdır

Görev Aldığı Yapımlar

Melis Sezen Fotoğrafları

Melis Sezen Haberleri

Portreler