Melisa Akman

Melisa Akman

Melisa Akman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.2.1990

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyato Bölümü mezunudur. Televizyonda ilk kez Kim Milyoner Olmak İster yarışma progrmıyla görünmüştür. Rol aldığı ilk çalışma 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisidir. İlk uzun metraj rolü ise 2013 yılı yapımı Şarkı Söyleyen Kadınlar filmidir.

Filmografi

2018 Borç Harç
2016 Koca Dünya
2014 Ümmü Sibyan: Zifir
2013 Şarkı Söyleyen Kadınlar

Televizyon

2017 Kanatsız Kuşlar
2012 Muhteşem Yüzyıl

Görev Aldığı Yapımlar

Melisa Akman Fotoğrafları

Melisa Akman Haberleri

Portreler