Melissa Giz Cengiz

Melissa Giz Cengiz

Melissa Giz Cengiz
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.4.2007

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Mavi Uçurtma sahnesinde tiyatro eğitimi almıştır. Birçok reklam filminde oynaması yanı sıra dizilerde de rol almıştır. İlk kez 2012 yılında Böyle Bitmesin dizisiyle oyunculuğa adım atmıştır. 2013 yılında Çalıkuşu dizisinde Feride'nin küçüklüğü rolüyle dikkatleri çekmiştir. Bu dizide iyi bir oyun performansı sağlamasıyla yaşına göre oldukça büyük yetenek olduğu düşünülmektedir.

Oynadığı diziler arasında; Kiralık Aşk, Merhaba Hayat, Böyle Bitmesin, Nerde O Yeminler, Bizim Okul, Beni Böyle Sev ve Çalıkuşu'nu sayabiliriz.

Filmografi

2018 Deniz ve Güneş

Televizyon

2017 Güldüy Güldüy Show (TV Programı)
2015 Kiralık Aşk
2013 Çalıkuşu
2013 Bizim Okul
2013 Beni Böyle Sev
2013 Nerde O Yeminler?
2012 Merhaba Hayat
2012 Böyle Bitmesin

Görev Aldığı Yapımlar

Melissa Giz Cengiz Fotoğrafları