Melissa McCarthy

Melissa McCarthy

Melissa McCarthy
Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Doğum Tarihi: 26.8.1970

Doğum Yeri: Illinois, ABD

ABD'li modacı, komedyen, senarist, aktris ve yapımcı.

Tam adı Melissa Ann McCarthy'dir. Nedimeler (2011), Ateşli Aynasızlar (2013), Benim Komşum Bir Melek (2014), Ajan (2015) ve Ghostbusters (2016) filmleriyle tanınmıştır. 2005 yılında oyuncu, yapımcı ve yönetmen Ben Falcone ile evlenmiştir ve iki çocuk sahibidir.

Filmografi

2019 The Kitchen
2019 Superintelligence
2018 Life of the Party
2018 Edepsiz Kuklalar
2018 Can You Ever Forgive Me?
2016 The Boss
2016 Central Intelligence
2016 Ghostbusters
2015 Spy
2014 Tammy
2014 St. Vincent
2013 Identity Thief
2013 The Hangover Part III
2013 The Heat
2012 This Is 40
2011 Bridesmaids
2010 The Back-Up Plan
2010 Life as We Know It
2008 Pretty Ugly People
2008 Just Add Water
2007 Cook-Off!
2007 The Nines
2007 The Captain (Kısa Film)
2003 The Life of David Gale
2003 Chicken Party
2003 Charlie's Angels: Full Throttle
2002 Pumpkin
2002 The Third Wheel
2002 White Oleander
2000 Charlie's Angels
2000 Drowning Mona
2000 Auto Motives (Kısa Film)
2000 Disney's The Kid
1999 Go
1998 God (Kısa Film)

Televizyon

2017 Saturday Night Live
2017 Nobodies
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life
2012 The Penguins of Madagascar (Seslendirme)
2011 Saturday Night Live
2010 Private Practice
2010 Mike & Molly
2009 Rita Rocks
2007 Samantha Who?
2004 Curb Your Enthusiasm
2002 Kim Possible (Seslendirme)
2000 D.C.
2000 Gilmore Girls
1997 Jenny

Yönetmen

2018 Walmart: The Box (Video)

Televizyon

2016 Mike & Molly

Yapımcı

2019 Superintelligence
2018 Edepsiz Kuklalar (producer - produced by) 
2018 Parti Kraliçesi
2016 The Boss
2014 Baş Belası

Televizyon

2018 Nobodies
2017 Amy's Brother (TV Filmi)

Senaryo

2018 Parti Kraliçesi
2016 The Boss
2014 Baş Belası

Görev Aldığı Yapımlar

Melissa McCarthy Fotoğrafları

Melissa McCarthy Haberleri