Meltem Pamirtan

Meltem Pamirtan

Meltem Pamirtan
Oyuncu

Doğum Yeri: Ankara

Türk oyuncu.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, ilk olarak 1982 yılında Adile Teyze adlı sinema filminde rol aldı. Adile Naşit , Şener Şen gibi önemli oyuncuların rol aldığı bu sinema filminde, Pamirtan, çocuk yaşta yer aldı. 2005 yılında Zeytin Dalı adlı TV dizisinde yer aldı.

Filmografi
Aşk ve Ceza, 2009
Prenses Perfinya, 2008
Parmaklıklar Ardında, 2007
Küçük Adımlar, 2007
Zeytin Dalı, 2005
Hayat Türküsü, 2006
Adile Teyze, 1982

Görev Aldığı Yapımlar

Meltem Pamirtan Fotoğrafları