Merab Ninidze

Merab Ninidze

Merab Ninidze
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.11.1965

Doğum Yeri: Tiflis, Gürcistan

Gürcistanlı aktör. 

1986-1991 yılları arasında Tiflis Rustaveli Devlet Akademi Tiyatrosu'nda oynadı. 1994 yılında Avusturya'ya taşındı. McMafia (2018), Jupiter's Moon (2017) ve Monanieba (1984) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Without Remorse
2020 Ironbark
2019 Russian Whispers (Kısa Film)
2018 Percht (Kısa Film - Seslendirme)
2017 Zalozhniki
2017 Jupiter holdja
2017 I Watch Her Sleep (Kısa Film)
2017 Chemi Bednieri Ojakhi
2016 Lou Andreas-Salomé, The Audacity to be Free
2015 Thank You for Bombing
2015 Sindrom Petrushki
2015 Pod elektricheskimi oblakami
2015 Die blauen Stunden
2015 Casuslar Köprüsü
2014 Ch/B
2012 Lyubov s aktsentom
2012 Frühlings Erwachen (Kısa Film)
2012 Die vierte Macht
2012 Invasion
2011 Wintertochter
2011 Mein bester Feind
2011 Iz Tokio (Kısa Film)
2011 4 Tage im Mai
2010 Der Kameramörder
2008 The Rainbowmaker
2008 Mediator
2008 Bumazhnyy soldat
2004 Cattolica
2003 Postalioni (Kısa Film)
2002 Ikarus
2001 Nirgendwo in Afrika
2001 Ene mene muh - und tot bist du
2001 Bride of the Wind
2000 England!
1999 Luna Papa
1999 In Heaven
1998 Suzie Washington
1997 Jugofilm
1997 Die Schuld der Liebe
1995 Halbe Welt
1994 Hasenjagd
1994 Gza Chalaurisaken
1991 O, ra tkbilia ganshorebis es nazi sevda
1991 Gzajvaredini (Kısa Film)
1989 Miakhloeba
1987 Pesvebi
1987 Oromtriali
1985 Sapekhuri
1985 Ert patara qalaqshi
1984 Monanieba

Televizyon

2020 Freud
2020 Der Usedom-Krimi
2020 Homeland (Seslendirme)
2020 Das Gesetz sind wir (TV Filmi)
2020 Ballouz (Mini Dizi)
2019 Treadstone
2019 Tatort
2018 McMafia
2018 Frühling
2018 Carneval (TV Filmi)
2016 Neben der Spur
2016 My Wife's Girlfriends
2016 Berlin Station
2015 Deutschland 83
2015 Ein Fall für zwei
2014 Die Detektive
2014 Cinayet Masası İstanbul
2014 Bis zum Ende der Welt (TV Filmi)
2013 SOKO Köln
2013 Polizeiruf 110
2013 Letzte Spur Berlin
2013 SOKO Donau
2013 Unter Feinden (TV Filmi)
2012 Russisch Roulette
2012 Donna Leon
2012 Ein starkes Team
2012 Blutadler (TV Filmi)
2011 Schicksalsjahre
2011 Weihnachtsengel küsst man nicht (TV Filmi)
2010 SOKO Leipzig
2010 Küstenwache
2010 Das Geheimnis in Siebenbürgen (TV Filmi)
2009 Schnell ermittelt
2008 SOKO Kitzbühel
2008 Die Gerichtsmedizinerin
2007 Mord in bester Gesellschaft
2007 Der geheimnisvolle Schatz von Troja (TV Filmi)
2006 Einsatz in Hamburg
2006 Doppelter Einsatz
2006 Nicht alle waren Mörder (TV Filmi)
2006 Liebes Leid und Lust (TV Filmi)
2006 Himmel über Australien (TV Filmi)
2005 Schön, daß es dich gibt (TV Filmi)
2005 Georgisches Liebeslied (TV Filmi)
2005 Conny und die verschwundene Ehefrau (TV Filmi)
2004 Sterne leuchten auch am Tag (TV Filmi)
2004 Das Schwalbennest (TV Filmi)
2004 Das Bernstein-Amulett (TV Filmi)
2004 Die Kirschenkönigin (Mini Dizi)
2002 Bella Block
2002 Verlorenes Land (TV Filmi)
2002 August der Glückliche (TV Filmi)
2001 Komiser Rex
1992 Anas dabadebis dge (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Merab Ninidze Fotoğrafları

Merab Ninidze Haberleri