Meral Kaplan

Meral Kaplan

Meral Kaplan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.04.1984

Doğum Yeri: Kırklareli, Türkiye

Türk manken ve oyuncu.

Trakya Üniversitesi Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği bölümünü bitirdikten sonra İstanbul'a gelerek özel bir eğitim merkezinden diksiyon ve spikerlik diploması almıştır. Daha sonra Akademi Hayat ve Plato oyunculuk okullarını bitirmiştir. Ayrıca Murat Göksu, Hasan Şahin, Turgay Tanülkü, Ayla Algan gibi oyuncu koçlarından özel dersler almıştır. Kameralar karşısına ilk kez En Son Babalar Duyar dizisiyle geçen oyuncu, Sevda Çiçeği, Düş Yakamdan, Hepsi1 ve Çılgın Kanal adlı dizilerde; Kutsal Damacana ve Adab-ı Muaşeret sinema filmlerinde rol almıştır. Birçok magazin programı sunmuştur.

Filmografi

2020 Kaçak Avcılar
2016 Yola Geldik
2012 Laz Vampir Tirakula
2012 Ateşteki Kağıtlar
2009 Adab-ı Muaşeret
2007 Kutsal Damacana

Televizyon

2010 Gecekondu (TV Programı)
2009 Çılgın Kanal
2008 Memur Muzaffer
2010 Kollama
2007 Hepsi1
2007 Düş Yakamdan
2006 Yağmurdan Sonra
2006 Sevda Çiçeği
2002 En Son Babalar Duyar

Görev Aldığı Yapımlar

Meral Kaplan Fotoğrafları

Meral Kaplan Haberleri