Meray Ülgen

Meray Ülgen

Meray Ülgen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 11.3.1941

Doğum Yeri: Konya, Türkiye

Akşehir'de doğdu. Küçük yaştan itibaren tiyatro ve karikatürle uğraştı. Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında çeşitli tiyatrolarda yönetmen, yazar ve oyuncu olarak çalıştı. 1972 yılından beri Almanya'da yaşamaktadır. İyi derecede Almanca bilen oyuncu ayrıca karikatürle de ilgilenmektedir.





Filmografisi

  • Reis, 2011
  • Makber, 2010
  • Eyyvah Eyvah 2, 2010
  • Evet, ich will!, 2009
  • Eyyvah Eyvah, 2009
  • Ay Lav Yu, 2009
  • Pars Narkoterör, 2007
  • Kuzey Rüzgarı, 2007
  • Takva, 2005
  • Süperseks, 2004
  • Namuslu, 1984

Ödülleri

  • 2007-Takva, Altın Koza En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Görev Aldığı Yapımlar

Meray Ülgen Haberleri