Mercedes Morán

Mercedes Morán

Mercedes Morán
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.9.1955

Doğum Yeri: Concarán, San Luis, Arjantin

Arjantinli dizi ve sinema oyuncusu.

Filmografi

2001 La Ciénaga
2004 Próxima Salida
2004 Whisky Romeo Zulu
2004 Luna de Avellaneda
2004 La Niña santa
2004 Diarios de motocicleta
2006 Cara de queso 'mi primer ghetto
2006 Remake
2008 Cordero de Dios
2012 Olympia
2017 Neruda

Televizyon

2002 Infieles
2005 Mujeres asesinas
2005 Conflictos en Red
2006 Amas de Casa Desesperadas
2014 Guapas

Görev Aldığı Yapımlar

Mercedes Morán Fotoğrafları

Mercedes Morán Haberleri

Portreler