Meret Becker

Meret Becker

Meret Becker
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.1.1969

Doğum Yeri: Bremen, Almanya

Alman oyuncu.

Münih (2005), Die Sieger (1994) ve Bekleyiş (1994) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Ostwind: Aris Ankunft
2018 Wer hat eigentlich die Liebe erfunden?
2018 Sevimli Dostlar
2017 A Change in the Weather
2016 Mann im Spagat: Pace, Cowboy, Pace
2014 Lügen und andere Wahrheiten
2013 Quellen des Lebens
2013 Feuchtgebiete
2013 Der Geschmack von Apfelkernen
2011 Kızım ve Ben
2011 Fliegende Fische müssen ins Meer
2010 Gurbet - Fremde Heimat
2010 Das Leben ist zu lang
2010 Boxhagener Platz
2009 Record 12
2008 Friedliche Zeiten
2008 Die Glücklichen
2008 Crash (Kısa Film)
2007 Meine schöne Bescherung
2007 Mein Führer - Die wirklich wahrste Wahrheit über Adolf Hitler
2006 Komm näher
2005 Urlaub vom Leben
2005 Unkenrufe
2005 Polly Blue Eyes
2005 Münih
2005 3° kälter
2004 PiperMint... das Leben möglicherweise
2003 Poem - Ich setzte den Fuß in die Luft und sie trug
2003 Mutti - Der Film
2003 Hamlet_X
2003 Dusty, die Hausstaubmilbe - Das Staubfest (Kısa Film - Seslendirme)
2002 Nogo
2002 Antipop Consortium: Perpendicular/Vector (Video Kısa Film)
2001 Planet Alex
2001 Null Uhr 12
2001 Heinrich der Säger
2000 Il furto del tesoro
2000 Fernes Land Pa-Isch
1999 Pünktchen und Anton
1999 Der Vulkan
1999 Der Einstein des Sex
1999 Das Geheimnis (Kısa Film)
1998 Painted Angels
1998 Hundert Jahre Brecht
1997 Rossini
1997 Das Leben ist eine Baustelle.
1997 Comedian Harmonists
1996 Kondom des Grauens
1994 Die Sieger
1994 Der Blaue
1994 Bekleyiş
1994 Apokalypse Pink (Kısa Film)
1993 U2: Stay (Faraway, So Close!) (Kısa Video)
1993 Masum
1993 Ebbies Bluff
1992 Kleine Haie
1992 Geteilte Nacht
1992 Doğum Günün Kutlu Olsun Türk
1992 Alles Lüge
1991 Allein unter Frauen
1990 Werner - Beinhart!
1980 Kaltgestellt

Televizyon

2020 Tatort
2015 Der Verlust (TV Filmi)
2013 Unter Verdacht
2013 Die kleine Meerjungfrau (TV Filmi)
2012 Der Landarzt
2011 Rottmann schlägt zurück (TV Filmi)
2011 Die Lehrerin (TV Filmi)
2010 Aufschneider (Mini Dizi)
2009 Marie Brand und die Nacht der Vergeltung (TV Filmi)
2007 Die Familienanwältin
2006 Beutolomäus und der geheime Weihnachtswunsch (TV Filmi)
2004 Blond: Eva Blond!
2004 Der Wunschbaum (Mini Dizi)
2003 Kommissarin Lucas
2003 Katzenzungen (TV Filmi)
2000 Rote Glut (TV Filmi)
1999 Das Gelbe vom Ei (TV Filmi)
1997 Sperling
1997 Liebe Lügen (TV Filmi)
1997 Diamanten küßt man nicht (TV Filmi)
1996 Faust
1996 Die Drei
1994 Polizeiruf 110
1994 Eurocops
1994 Nicht nur der Liebe wegen (TV Filmi)
1994 Im weißen Rößl am Wolfgangssee (TV Filmi)
1994 Freundinnen (TV Filmi)
1994 Die Schamlosen (TV Filmi)
1992 Der Fahnder
1992 Auf Achse
1991 Fremde, liebe Fremde (TV Filmi)
1986 Der Prinz (TV Filmi)
1980 Der Mond scheint auf Kylenamoe (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Meret Becker Fotoğrafları

Meret Becker Haberleri