Meriç Aral

Meriç Aral

Meriç Aral
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.7.1990

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Anne ve babası avukat olduğundan kendisi de lise eğitiminin ardından Bilgi Üniversitesi’nde hukuk okudu. Aynı üniversitede yan dal olarak karşılaştırmalı edebiyat eğitimi alarak 2012 yılında mezun oldu. Avukatlık stajını bitirdikten sonra Yeni Sinemacılar ile film asistanı olarak çalışmaya başladı. 2012 yılında başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Şahin Irmak’ın oynadığı Sultan dizisinin deneme çekimlerine davet edilince kabul ederek sinema hayatına başlamış oldu. Craft Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim aldı ve Bahar Kerimoğlu’ndan ders almaya devam ediyor.

Filmografi

2018 Yanımda Kal
2017 Cingöz Recai
2015 Hesapta Aşk
2014 Unutursam Fısılda
2014 Muska
2013 Balayı

Televizyon

2017 Söz
2016 Yüksek Sosyete
2014 Medcezir

Görev Aldığı Yapımlar

Meriç Aral Fotoğrafları

Meriç Aral Haberleri

Portreler