Mert Yazıcıoğlu

Mert Yazıcıoğlu

Mert Yazıcıoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.5.1993

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Aydın Üniversitesi'nde öğrenim gördü. Eğitim alırken oyunculuğa ilgi gösterdi ve 3 MOTA Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi'nde eğitimine başladı. İlk filmi 2011 yapımı Dedemin İnsanları filmidir. Televizyon kariyerine 2012'de 'Kayıp Şehir' dizisi ile başladı ve 'Karagül' ve 'Umuda Kelepçe Vurulmaz' filmindeki rolleriyle geniş kitlerlerce tanındı.

Filmografi

2018 İyi Oyun
2011 Dedemin İnsanları

Televizyon

2018 Bir Litre Gözyaşı
2018 Mehmed: Bir Cihan Fatihi
2016 Umuda Kelepçe Vurulmaz
2014 Karagül
2012 Kayıp Şehir

Görev Aldığı Yapımlar

Mert Yazıcıoğlu Fotoğrafları

Mert Yazıcıoğlu Haberleri

Portreler